Ladataan... Ladataan...

Jauhelihakasvispata, nopeampi pakasteista

Valmistusaineet 4:lle
400 g Jauheliha naudan, rasvaa 17 %
2 g Rypsiöljy
500 g Tomaattimurska
150 g Sipuli
200 g Peruna, kuorittu, keitetty, suolaton
250 g Kesäkurpitsa
200 g Kartanon kasvikset kasvissekoitus
0.5 dl Vesi
0.5 tl Ruokasuola
0.3 tl Mustapippuri
0 g Basilika, tuore
Ohjeet

Paahda huoneen lämpöinen jauheliha paistokasarissa, lisää öljy ja sipulisilppu ja kuullota. Kaada joukkoon tomaattimurska. Kuumenna kiehuvaksi, lisää joukkoon vähän vettä ja hauduta hetken aikaa. Lisää loput kasvikset, kuumenna keihumispisteeseen ja kypsennä 6-7 minuuttia. Mausta suolalla ja mustapippurilla myllystä. Tarkista maku. Lisää tuoretta basilikaa ja tarkista vielä makua.

Vinkki

Saat kasvisruoan, kun muutat jauhelihan tummaksi soijarouheeksi. Tarjoa sellaisenaan tai leivän kanssa.

Yksi annos sisältää 344 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":170,"alcohol":0,"protein":93,"carbohydrates":81},"weight":{"fat":18.33,"alcohol":0,"protein":22.63,"carbohydrates":19.74,"saturated_fat":6.55,"sugar":10.6,"fibre":5.14,"salt":0.98},"percent_raw":{"fat":0.49320573980037313,"alcohol":0,"protein":0.27067013493962877,"carbohydrates":0.23612412525999804},"percent":{"fat":49,"alcohol":0,"protein":27,"carbohydrates":24},"total":{"kcal":344,"weight":83.96999999999998,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":438.98},"item_type":"recipe","recipe_id":1024091,"servings":4}}

 
Sulje