Ladataan... Ladataan...

Jauhelihapihvi

Valmistusaineet 12:lle
400 g Jauheliha, sika-nauta
45 g Pussikeitto, blå band, ranskalainen sipulikeitto, yksikköpakkaus, laimentamaton
1 dl Vesi
1 tl Maustepippuri
1 kpl Kananmuna kuorineen punnittu
Ohjeet

Sekoita sipulikeitto ja vesi. Anna keiton turvota hetki. Lisää jauheliha ja mausteet sekä kanamuna. Sekoita tasaiseksi massaksi. Taputtele pihveiksi. Paista uunissa 200 asteessa, n.10-15 min.

Vinkki

Kananmunan tilalla voi käyttää kermaviiliä 1 prk. Massasta voi pyöritellä lihapullia tai laittaa sen vuokaan ja paistaa jaulihamurekkeena.

Yksi annos sisältää 93 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":55,"alcohol":0,"protein":26,"carbohydrates":12},"weight":{"fat":6.19,"alcohol":0,"protein":6.56,"carbohydrates":3.03,"saturated_fat":2.03,"sugar":0.87,"fibre":0.26,"salt":0.05},"percent_raw":{"fat":0.5921640926038526,"alcohol":0,"protein":0.2790266035222345,"carbohydrates":0.12880930387391296},"percent":{"fat":59,"alcohol":0,"protein":28,"carbohydrates":13},"total":{"kcal":93,"weight":18.990000000000002,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":50.25},"item_type":"recipe","recipe_id":148893,"servings":12}}

 
Sulje