Ladataan... Ladataan...

Jennin helppo tonnikalapiiras

Valmistusaineet 8:lle
0.5 dl Rypsiöljy
2 dl Vehnäjauho
1 dl Vesi
0.25 pala Tuorehiiva, keskiarvo
1 dl Kaurahiutale
0.5 tl Suola, ruokasuola, jodioitu
Reseptin osa 2
2 kpl Kananmuna kuorineen punnittu
1 dl Ruokakerma, rasvaa 15%, hyla, valio
200 g Kermajuusto, 30% rasvaa (turunmaa/oltermanni/kors
1 nippu Tilli, nippu
Täyte
1 prk Tonnikala, säilyke, vedessä
Ohjeet

Sekoita pohjan aineet keskenään ja painele taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Sekoita täytteen aineet keskenään. Mausta tillillä ja sitruunapippurilla. Kaada seos taikinan päälle.

Paista uunin keskiosassa 175 asteessa noin 45 minuuttia.

Yksi annos sisältää 266 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":156,"alcohol":0,"protein":52,"carbohydrates":58},"weight":{"fat":17.41,"alcohol":0,"protein":13.01,"carbohydrates":14.63,"saturated_fat":7.35,"sugar":0.55,"fibre":1.28,"salt":0.91},"percent_raw":{"fat":0.586243255999478,"alcohol":0,"protein":0.1947820277094409,"carbohydrates":0.21897471629108106},"percent":{"fat":59,"alcohol":0,"protein":19,"carbohydrates":22},"total":{"kcal":266,"weight":55.14,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":110.06},"item_type":"recipe","recipe_id":149768,"servings":8}}

 
Sulje