Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Ota fileet huoneenlämpöön. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla. Nosta fileet kokkipihdeillä pellin toiseen päähän. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Sekoita marinadi. Lisää jogurtin joukkoon puserrettu valkosipuli, raastettu inkivääri, pieneksi silputtu chili (poista siemenet ensin), limestä puristettu mehu ja garam masala. Sekoita hyvin ja levitä marinadi tasaisesti broilerifileiden pinnalle.
Leikkaa kuorittu bataatti viipleiksi ja nosta pellille. Pirskota päälle öljy ja kääntele viipaleita.
Kypsennä broileria ja bataattia uunin toiseksi alimmalla tasolla n. 30 minuuttia.
Valmista sillä välin salsa. Kuutioi tomaatit, kurkku ja punasipuli. Sekoita joukkoon öljy. Mausta. Lisää silputtu yrtti salsaan vasta vähän ennen ruokailua.