Pilko persikat pieniksi kuutioiksi, lisää sekaan hillo ja likööri. Anna maustua taikinan teon ajan. Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri. Lisää munat yksitellen vatkaten.
Sekoita joukkoon jauhot, joihin leivinjauhe on sekoitettu.
Lisää taikinaan lopuksi hedelmäseos, kääntele hyvin.
Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun, noin 1,2 litran vetoiseen kakkuvuokaan. Paista uunin alatasolla 170 asteessa 45–50 minuuttia. Peitä kakku paistamisen loppuvaiheessa leivinpaperilla, mikäli pinta tummuu liikaa jäähdytä kakkua hetki vuoassaan ja kumoa tarjoilulautaselle.
Koristele jäähtyneenä tomusokerilla ja esimerkiksi pienillä marsipaanikoristeilla.
Säilytä kakku folioon käärittynä jääkaapissa. Kakku on parhaimmillaan parin päivän päästä leipomisesta, mutta se säilyy jääkaapissa foliokääreessä noin viikon verran.
Kakun kanssa maistuu manteliliköörillä maustettu kermavaahto (2 dl kuohukermaa, 1–2 rkl likööriä).