Turvota perunasuurimoita maidossa muutaman minuutin ajan.
Paloittele rasva kulhoon.
Lisää joukkoon maitorahka ja turvonneet perunasuurimot.
Sekoita leivinjauhe jauhoihin ja lisää kuivaseos nopeasti sekaan.
Älä vaivaa taikinaa liikaa, muuten se sitkistyy.
Muotoile taikina suorakaiteen muotoiseksi levyksi ja laita viileään muutamaksi tunniksi tai seuraavaan päivään.
Sirottele leivinpöydälle vehnäjauhoja ja taputtele taikina litteämmäksi. Voit halutessasi kaaviloida taikinan, eli kauli taikina niin suureksi, että voit taittaa sen kolmeen osaan. Kauli taikina uudelleen levyksi ja taita taas kolmeen osaan. Kaaviloiminen tuo taikinaan lehtevyyttä.
(Pidä taikinaa viileässä noin 30 minuuttia kaulimisen jälkeen.)
Kauli taikina noin puolen sentin paksuiseksi levyksi ja ota siitä neliömäisiä kuvioita taikinapyörällä.
Muotoile tähtitortuiksi tai tanskalaisiksi wienereiksi. Lusikoi torttutäytettä taikinaneliöille.
Kostuta kylmällä vedellä ne kohdat taikinaa, jotka painetaan kiinni toisiinsa. Sulje saumakohdat hyvin.
Nosta tortut kylmälle pellille leivinpaperille, Voit laittaa ne vielä hetkeksi viileään ennen paistamista, niin tortuista tulee rapeampia.
Voitele munalla ja paista 225 asteessa noin 10-12 minuuttia, kunnes tortut ovat kullankeltaisia.
Jäähdytä ja säilytä viileässä. Lämmitä tortut ennen tarjoamista.