Ladataan... Ladataan...

Juanitan kaalisalaatti

Valmistusaineet 4:lle
200 g Säilöttyä mietoa chiliä
1 kpl sipuli
2 rkl sitruunamehua
2 tl suolaa
0.5 tl sellerisuolaa
0.5 dl viinietikkaa
1 dl vettä
2 kynsi valkosipulin kynttä
0.25 tl paprikajauhetta
1 tl (rouhittu) mustapippuria
0.5 dl silputtua persiljaa
0.5 tl suolaa
1 kpl Keräkaalia
Ohjeet

Suikaloi kaali ja viipaloi sipuli. Sekoita kaali, sipuli ja vihreä chili keskenään. Sekoita sitruunamehu, suola ja sellerisuola keskenään ja kaada salaatin päälle.
Mittaa kastikeaineet (etikka, vesi, valkosipulit, paprikajauhe, mustapippuri, 0.5 tl suola) kannelliseen tölkkiin ja ravista hyvin sekaisin. Kaada kastike kaalisalaattiin ja anna salaatin maustua viileässä ainakin tunnin ennen tarjoilua.
Koristele salaatti persiljasilpulla.

Yksi annos sisältää 92 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":4,"alcohol":0,"protein":19,"carbohydrates":69},"weight":{"fat":0.38,"alcohol":0,"protein":3.91,"carbohydrates":14.21,"saturated_fat":0,"sugar":12.63,"fibre":6.55,"salt":4.62},"percent_raw":{"fat":0.045318175680793535,"alcohol":0,"protein":0.20615636927677317,"carbohydrates":0.7485254550424333},"percent":{"fat":5,"alcohol":0,"protein":21,"carbohydrates":75},"total":{"kcal":93,"weight":42.3,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":367.69},"item_type":"recipe","recipe_id":522,"servings":4}}

 
Sulje