Kuori pestyt juurekset. Leikkaa Porkkanat penneiksi. Leikkaa juuriselleri, palsternakka ja kyssäkaali paloiksi, joista on helppo leikata 2-3 millimetrin paksuisia viipaleita, Leikkaa auki viilletty huuhdottu purjo tai vain purjon vihreä osa ohuiksi puolirenkaiksi.
Mittaa 2 rkl rypsiöljyä pinnoitettuun paistinpannuun, paistokasariin tai vokkiin. Kuumenna ja lisää juurekset. Vokkaa muutama minuutti ahkeasti käännellen. Lisää purjo vasta kypsymisen loppuaiheessa, koska se kypsyy muita nopeammin. Jätä kasvikset "al dente" eli rapeiksi. Mausta suolaripauksella ja mustapippurilla myllystä.
Paista siikafileet Oivariinissa tai rypsiöljyssä 2-3 minuuttia/puoli.
Nauti aterialla myös salaattia ja lisähiilihydraatiksi esim. ruisleipää.