Sekoita pehmeän rasvan joukkoon vehnäjauhot ja juustoraaste sekä kylmä vesi. Laita taikina kelmuun ja jääkaappiin.
Valmista täyte: Leikkaa sipuli ja paprika pieniksi kuutioiksi ja parsakaali pieniksi nupuiksi. Kuullota ensin sipulia ja paprikaa pannulla, lisää hetken kuluttua parsakaalinuput. Anna nesteen haihtua.
Sekoita keskenään majoneesi, muna, maito ja juustoraasteet ja mausta seos suolalla ja mustapippurilla.
Jaa taikina 14 yhtäsuureen osaan ja painele pikkuvuokien pohjalle ja reunoille kupiksi. Laita ensin kasviksia kuppiin ja kaada päälle munaseos. Koristele reuna halutessasi haarukalla. Paista 225 noin 15 minuuttia.
Irrota vähän jähtyneenä.
Täytteeksi sopivat muutkin kasvikset samoin kuin sienet, kana, kala ja liha.