Ladataan... Ladataan...

Juustoinen broileri-kasviskeitto

Valmistusaineet 4:lle
450 g Perhetilan broileri fileesuikale, naturel
0.5 dl Rypsiöljy
1.5 tl Paprikajauhe
150 g Kiinankaali
12 dl Vesi
60 g Täysjyvä rakettispagetti
2 pussi Suikalejuurekset
50 g Koskenlaskija perinteinen sulatejuusto
0.5 tl Merisuola, vuorisuola
0.2 tl Mustapippuri
2 rkl (silputtu) Persilja, tuore
Ohjeet

Ota kananpojanfilee (broileri)suikaleet huonenlämpöön. Huuhdo kiinankaali ja suikaloi tai paloittele se. Mittaa kattilaan rypsiöljy ja kuumenna hetki. Lisää broilerisuikaleet ja paista hetki. Mausta paprikajauheella, 1-2 tl maun mukaan. Lisää kiinankaali ja kaada päälle kiehuva vesi. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää tummat sydänmakaronit tai rakettispagetti. Anna kiehua 3-4 minuuttia ja lisää joukkoon koskenlaskija paprika nokareina ja pakastesuikalejuurekset. Keitä miedolla lämmöllä 5 minuuttia. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Tarkista maku ja ripottele pinnalle persiljaa.

Yksi annos sisältää 349 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":158,"alcohol":0,"protein":129,"carbohydrates":62},"weight":{"fat":17.21,"alcohol":0,"protein":31.75,"carbohydrates":15.33,"saturated_fat":2.8,"sugar":5.51,"fibre":4.2,"salt":1.26},"percent_raw":{"fat":0.45129551336586654,"alcohol":0,"protein":0.3700302811706427,"carbohydrates":0.17867420546349072},"percent":{"fat":45,"alcohol":0,"protein":37,"carbohydrates":18},"total":{"kcal":349,"weight":78.06000000000002,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":581.41},"item_type":"recipe","recipe_id":1024746,"servings":4}}

 
Sulje