Ladataan... Ladataan...

Juustoinen kalakeitto

Valmistusaineet 6:lle
1.5 l Vesi
1000 g Kirjolohi, kokonainen, keskiarvo
1000 g Peruna, punnittu kuorineen
200 g Tuorejuusto 15 %, pippuri
0.5 dl Tilli, tuore
Ohjeet

Perkaa ja fileoi kirjolohi. Keitä perkeistä (huom. kidukset pois) kalaliemi.

Kuori ja kuutioi perunat. Siivilöi kalaliemi ja laita perunat kiehumaan liemeen. Kun perunat ovat melkein kypsiä lisää kuutioidut kalapalat ja pippurituorejuusto nokareina.

Lisää valmiin keiton pinnalle tuoretta tillisilppua.

Yksi annos sisältää 339 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":142,"alcohol":0,"protein":92,"carbohydrates":105},"weight":{"fat":15.68,"alcohol":0,"protein":22.87,"carbohydrates":26.01,"saturated_fat":5.67,"sugar":1.34,"fibre":1.52,"salt":0.58},"percent_raw":{"fat":0.4191078727355944,"alcohol":0,"protein":0.27180508215081,"carbohydrates":0.30908704511359547},"percent":{"fat":42,"alcohol":0,"protein":27,"carbohydrates":31},"total":{"kcal":339,"weight":73.67,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":617.75},"item_type":"recipe","recipe_id":1023394,"servings":6}}

 
Sulje