Sekoita jauhot ja mausteet. Raasta kuoritut porkkanat (n. 3–4 kpl) hienoksi raasteeksi. Sulata rasva ja anna jäähtyä. Vaahdota munien rakenne kuohkeaksi. Lisää Hermesetas makeutusjauhe ja jatka vatkaamista, kunnes vaahto on kiinteää.
Lisää jauhoseos, porkkanraaste ja sulatettu rasva. Sekoita taikina tasaiseksi ja kaada voideltuun esim. sydämen muotoiseen vuokaan, jonka olet leivittänyt mantelirouheella. Kypsennä kakku 175º noin 45 minuuttia. Kumoa jäähtymään.
Purista sitruunan mehu. Käytä puolet makeutettuna kakun kostuttamiseen. Leikkaa jäähtynyt kakku kahteen osaan. Kostuta. Notkista tuorejuusto ja mausta se Hermesetas makeutusjauheella ja lopulla sitruunan mehulla. Lisää vaahdotettu kerma. Levitä puolet täytteestä kakun väliin ja loput pinnalle. Koristele mantelirouheella ja yrteillä