Ladataan... Ladataan...

Juustokuorrutettua kirjolohta ja perunoita

Valmistusaineet 4:lle
800 g Kirjolohifileetä
0.5 kpl (keskik.) sitruunaa
0.5 tl suolaa
0.25 tl (rouhittu) mustapippuria
Kuorrutus
2 pkt Valkosipulilla maustettua tuorejuustoa
0.5 ruukku basilikaruukkua
4 kpl aurinkokuivattuja tomaatteja
Lisäksi
8 kpl (keskik.) perunoita
Ohjeet

Leikkaa kalafilee neljäksi annospalaksi. Mausta kala sitruunalla, suolalla ja pippurilla.
Silppua basilika ja hienonna aurinkotomaatit. Sekoita silput tuorejuustoon. Levitä seos kalapaloille. Paista kalapaloja 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
Tarjoa keitettyjen perunoiden ja raikkaan salaatin kera.

Yksi annos sisältää 579 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":297,"alcohol":0,"protein":177,"carbohydrates":105},"weight":{"fat":33.02,"alcohol":0,"protein":44.19,"carbohydrates":26.24,"saturated_fat":11.49,"sugar":2.77,"fibre":1.94,"salt":1.05},"percent_raw":{"fat":0.5133903661764531,"alcohol":0,"protein":0.3053147774801807,"carbohydrates":0.18129485634336617},"percent":{"fat":51,"alcohol":0,"protein":31,"carbohydrates":18},"total":{"kcal":579,"weight":120.69999999999999,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":445.22},"item_type":"recipe","recipe_id":1387,"servings":4}}

 
Sulje