Ladataan... Ladataan...

Kaalipata 60-luvun tyyliin

Valmistusaineet 4:lle
600 g Kiinankaali
450 g Paprika punainen
250 g Sipuli
3 tl Rypsiöljy
400 g Jauheliha naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 %
2 dl Vesi
50 g Ruoka kevyt & paksu 4 % ruokakerma
1 tl Paprikajauhe
0.5 tl Valkopippuri
0.32 tl Ruokasuola
Ohjeet

Suikaloi kaali, paprikat ja sipulit. Paista jauheliha kevyesti ja kaada syrjään. Kuullota sen jälkeen kukin kasvis erikseen kevyesti. Lado ainekset kerroksittain pataan. Lisää lihaliemi ja hauduta kannen alla kaalista riippuen 20-45 minuuttia. Sekoita joukkoon kerma ja mausteet.

Vinkki

Anna "uinahtaa" hetken aikaa ja tarjoa hyvän ruisleivän kera.

Yksi annos sisältää 250 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":108,"alcohol":0,"protein":93,"carbohydrates":49},"weight":{"fat":11.97,"alcohol":0,"protein":23.27,"carbohydrates":12.36,"saturated_fat":2.17,"sugar":11.76,"fibre":4.99,"salt":0.66},"percent_raw":{"fat":0.4305041268671123,"alcohol":0,"protein":0.37188290132702234,"carbohydrates":0.19761297180586537},"percent":{"fat":43,"alcohol":0,"protein":37,"carbohydrates":20},"total":{"kcal":250,"weight":67.17999999999999,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":492.11},"item_type":"recipe","recipe_id":1023417,"servings":4}}

 
Sulje