Ladataan... Ladataan...

Kabobs eli brasilialaiset lihavartaat

Valmistusaineet 4:lle
4 kpl (keskik.) Naudan- tai porsaan ulkofileetä
Lisäksi
170 g Pekonia
2 kpl paprikaa
0.25 tl suolaa
0.25 tl (rouhittu) pippuria
8 kpl (keskik.) perunaa
Marinadi
0.5 dl oliiviöljyä
0.5 dl sitruunamehua
2 rkl (silputtu) silputtua sipulia
Ohjeet

Leikkaa liha kuutioiksi. Sekoita marinadin ainekset. Kaada marinadi lihapalojen joukkoon ja anna maustua vähintään kaksi tuntia.
Liota puisia grillitikkuja kylmässä vedessä parin tunnin ajan. Leikkaa pekoni suikaleiksi ja paloittele paprika. Pujottele vuorotellen lihaa, paprikaa ja pekonikuutioita varrastikkuihin.
Grillaa vartaat joko ulkogrillissä tai uunin grillivastuksen alla. Tarjoa ananaschutneyn ja keitettyjen perunoiden kanssa.

Yksi annos sisältää 538 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":297,"alcohol":0,"protein":139,"carbohydrates":102},"weight":{"fat":32.82,"alcohol":0,"protein":34.63,"carbohydrates":25.24,"saturated_fat":9.82,"sugar":4.68,"fibre":2.95,"salt":1.57},"percent_raw":{"fat":0.5522350524961516,"alcohol":0,"protein":0.25901686043723826,"carbohydrates":0.18874808706661006},"percent":{"fat":55,"alcohol":0,"protein":26,"carbohydrates":19},"total":{"kcal":538,"weight":111.71,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":400.83},"item_type":"recipe","recipe_id":1015,"servings":4}}

 
Sulje