Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen, lisää suola. Lisää jauhoja vähitellen ja alusta taikina kimmoisaksi. Lisää lopuksi sulatettu margariini. Kohota taikinaa noin tunti ja valmista sillä välin täyte.
Pilko kaali ja hienonna sipulit. Kuullota kasviksia öljyssä kunnes ne pehmenevät hiukan. Lisää hapankaali ja mausteet, hauduta. Lisää lopuksi 1 muna sekä kevyt creme fraiche. Kohota taikina peitettynä kaksinkertaiseksi.
Kauli kohonnut taikina ohueksi levyksi ja peitä levyn toinen puoli kaalikerroksella. Käännä toinen puoli taikinalevystä päälle. Tasoita ja ummista reunat ja muovaa ylimääräisestä taikinasta ristikko piiraan pintaan. Anna piiraan kohota vielä vähän aikaa peitettynä. Voitele pinta munalla ja pistele haarukalla reikiä. Kypsennä 200 asteessa noin 40 minuuttia.