Ladataan... Ladataan...

Kalastajan pata

Valmistusaineet 4:lle
6.31 tl Oliiviöljy
2 kpl Sipuli
250 g Paprika punainen
400 g Herkkusieni säilyke
400 g Tomaattimurska
2.5 dl Vesi
0.5 tl Timjami, kuivattu
0.3 tl Ruokasuola
0.5 tl (rouhittu) Mustapippuri
500 g Haukifilee
1 rkl (silputtu) Persilja, tuore
Ohjeet

Kuori ja viipaloi sipulit. Pese ja leikkaa paprikat suikaleiksi. Kuumenna öljy pannulla ja laita sipulit sekä paprikat pannulle muutamaksi minuutiksi. Valuta herkkusienet ja laita ne sekä tomaattimurska pannulle. Lisää vesi ja mausteet. Leikkaa molemmat kalafileet neljään osaan - laita kalapalat kypsymään pannulle vihannesten päälle. Anna kalapalojen kypsyä noin 10 minuuttia tai kunnes liha on täysin vaaleaa.

Vinkki

Voit halutessasi käyttää haukifileen sijaan myös seitä tai siikaa ja säilykesienien tilalla tuoreita herkkusieniä.

Yksi annos sisältää 234 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":85,"alcohol":0,"protein":108,"carbohydrates":41},"weight":{"fat":9.3,"alcohol":0,"protein":26.55,"carbohydrates":9.96,"saturated_fat":1.28,"sugar":9.44,"fibre":6.18,"salt":1.9},"percent_raw":{"fat":0.36422993435949125,"alcohol":0,"protein":0.46232683553442205,"carbohydrates":0.1734432301060867},"percent":{"fat":36,"alcohol":0,"protein":46,"carbohydrates":17},"total":{"kcal":235,"weight":64.61,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":485.97},"item_type":"recipe","recipe_id":1023431,"servings":4}}

 
Sulje