Ota kalkkunan ohutpihvit huoneen lämpöön ja suikaloi ne saksilla.
Pese kädet huolellisesti. Suikaloi tai raasta karkeaksi sipulit ja porkkanat. Mittaa rypsiöljy paistokasariin, kuumenna vähän ja lisää sipulit ja porkkanat. Kuullota 5-10 minuuttia välillä sekoittaen. Leikkaa sillä välin kesäkurpitsa viipaleiksi ja edelleen suikaleiksi ja sellerin varret viipaleiksi.
Keitä kaura&riisi pakkauksen ohjeen mukaisesti.
Nosta lämpöä ja lisää kalkkunasuikaleet paistokasariin. Paista hetken aikaa ja mausta chilillä tai paprikalla. Lisää kesäkurpitsasuikaleet ja varsiselleriviipaleet ja jatka hetki kuullottamista ennen kiehuvan veden ja Viola 13% paahdetun chilin lisäämistä. Sekoita ja anna hautua kannen alla muutama minuutti.
Sekoita salaatinkastike kulhossa ja raasta hyvin huuhdottu kukkakaali joukkoon. Lisää revitty tai leikattu salaatti ja kuutioitu tomaatti. Sekoita juuri ennen ruokailua.
1 annos pääruokaa painaa n. 375 g, 1 annos kaura&riisiä painaa n. 85 g (runsas 1 dl), 1 annos salaattia painaa n. 155 g