Keitä tumma riisi kypsäksi kevyesi suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Kuutioi kalkkunan filee. Ruskista lihat öljyssä wok-pannussa tai laakeassa kattilassa kauniin ruskeiksi. Lisää joukkoon hienonnettu sipuli, chili, valkosipuli ja inkivääri. Sekoita joukkoon viipaloitu varsiselleri ja suikaloitu paprika. Kuullota hetki ja mausta suolalla. Lisää ananas sekä omenakuutiot ja kiehauta hetki. Sekoita joukkoon kookosmaito, soijakastike ja sitruunamehu ja anna hautua miedolla lämmöllä 10 minuuttia kunnes kalkkuna on kypsää. Nostele joukkoon juuri ennen tarjoilua viinirypäleet ja ripottele pinnalle korianterin lehdet. Tarjoa tumman riisin kera.
Voit valmistaa tämän reseptin broilerin rintafileistä, hanhesta, ankasta tai possun fileestä tai paistisuikaleista. Possu kestää kypsyä hieman pidempään. Tämän reseptin voit valmistaa myös kypsästä lihasta, esimerkiksi joulukinkusta, ja se myös valmistuu nopeammin.