Nosta kalkkunafileeohutleikkeet jääkaapista lämpenemään. Kuori ja viipaloi tai lohko kasvikset. Levitä ne leivinpaperoidulle uunipellille ja pirskota päälle 2 tl rypsiöljyä ja ripaus suolaa ja tuoretta timjamia. Kypsennä uunin keskitasolla 200-225 asteessa 25-30 min. eli kunnes kasvikset ovat pehmeitä.
Sekoita kastikkeen aineet, tarkista maku ja nosta jääkaappiin odottamaan. Kun kasvikset alkavat kypsyä, paista kalkkunafileeohutleikkeet gourmanda ruuanlaitto- tai leivinpaperin päällä tai öljyssä (1 tl). Paista keskilämmöllä kummaltakin puolelta 4-5 minuuttia tai pakkauksen ohjeen mukaan. Mausta suolalla ja pippurilla.
Tarjoa liha ja kasvikset vihanneskrassikastikkeen kanssa. Grillauskautena ruoka valmistuu ulkona grillissä.