Ladataan... Ladataan...

Kalkkunakastike

Valmistusaineet 8:lle
6 dl Kanaliemi, laimennettu
0.3 dl Väkevä viini makea, katkero, sherry, vermutti, madeira, hedelmäviini
0.5 tl Mustapippuri
1 rkl Rakuuna
30 g Ruskea suuruste
Ohjeet

Kuumenna liemi, josta rasva on kuorittu pois. Mausta se sherryllä, madeiralla tai portviinillä sekä yrteillä ja pippurilla. Anna hautua hetken aikaa. Maista. Suurusta ruskealla suurusteella pakkauksen ohjeen mukaan.

Vinkki

Jos kalkkunaliemi ei ole mielestäsi tarpeeksi vahvan makuista, keitä esim. 7-8 dl lientä kokoon, niin että jäljelle jää 6 dl.

Yksi annos sisältää 27 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":6,"alcohol":4,"protein":1,"carbohydrates":16},"weight":{"fat":0.61,"alcohol":0.6,"protein":0.27,"carbohydrates":4.09,"saturated_fat":0.38,"sugar":0.52,"fibre":0.11,"salt":1.17},"percent_raw":{"fat":0.2024017486878569,"alcohol":0.1547018000957071,"protein":0.04024640997013675,"carbohydrates":0.6026500412462993},"percent":{"fat":20,"alcohol":15,"protein":4,"carbohydrates":60},"total":{"kcal":27,"weight":7.750000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":82.93},"item_type":"recipe","recipe_id":1024054,"servings":8}}

 
Sulje