Ladataan... Ladataan...

Kalkkunaleikettä ja ruusukaalivokkia

Valmistusaineet 4:lle
480 g Atria Kalkkunan fileeleike naturel
2 tl Margariini 60 %, keskiarvo
0.25 tl Ruokasuola
0.3 tl (rouhittu) Mustapippuri
KASVISLISUKE:
250 g Ruusukaali
200 g Punasipuli
350 g Porkkana
1 rkl Rypsiöljy
0.5 tl Ruokasuola
0.3 tl (rouhittu) Mustapippuri
2 g Vesi
Ohjeet

Avaa kalkkunapakkaus ja levitä leikkeet lautaselle lämpenemään n. 20 minuutiksi.

Poista ruusukaaleista vähän kantaa ja tarvittaessa uloimmat lehdet. Leikkaa ne viipaleiksi. Leikkaa porkkanat penneiksi ja sipulit viipaleiksi.

Kuumenna öljy vokissa ja lisää kasvikset vähitellen, ensin porkkana, sitten sipuli ja viimeiseksi ruusukaali. Vokkaa lähes kypsiksi, mausta ja lorauta joukkoon vähän vettä. Anna hautua hetki, mutta älä ylikypsennä.

Paista kalkkunaleikkeet rasiamargariinissa 3-4 minuuttia kummaltakin puolelta. Mausta suolalla ja pippurilla.

Yksi annos sisältää 231 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":65,"alcohol":0,"protein":128,"carbohydrates":38},"weight":{"fat":6.96,"alcohol":0,"protein":30.88,"carbohydrates":9.08,"saturated_fat":1.09,"sugar":8.38,"fibre":4.56,"salt":1.37},"percent_raw":{"fat":0.2817236391084392,"alcohol":0,"protein":0.5551041418343252,"carbohydrates":0.16317221905723553},"percent":{"fat":28,"alcohol":0,"protein":56,"carbohydrates":16},"total":{"kcal":230,"weight":62.32,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":327.83},"item_type":"recipe","recipe_id":1027372,"servings":4}}

 
Sulje