Ladataan... Ladataan...

Kalkkunan ohutleikettä ja parsakaalispagettia

Valmistusaineet 2:lle
240 g Atria Kalkkunan fileeleike naturel
1 rkl Leivontamargariini 80 % juokseva, keskiarvo
0.5 tl Ruokasuola
0.3 tl (rouhittu) Mustapippuri
LISÄKSI:
100 g Sipuli
200 g Parsakaali brokkoli
25 g Kevyt meetvursti
0.5 tl Rypsiöljy
60 g Täysjyvä rakettispagetti
1 dl Vesi
0.5 tl Ruokasuola
0 g Valkopippuri
Ohjeet

Ota kalkkunan ohutleikkeet huoneenlämpöön n. 30 min. ennen paistamista.

Suikaloi sipuli ja paloittele parsakaali. Voit käyttää myös parsan tilalla ruusukaalta. Poista ruusukaaleista vähän kantaa ja uloimmat lehdet jos tarpeen. Leikkaa ruusukaalit koosta riippuen 2-4 osaan.

Suikaloi kevytmeetwursti. Kuullota sipulisuikaleita hetken aikaa öljyssä. Lisää meetwurstisuikaleet, pyöräyttele sekaisin ja lisää kaalipalat ja rakettisapagetti. Kaada päälle kiehuva vesi, kuumenna kiehuvaksi ja anna kypsyä kannen alla n. 6 minuuttia.

Paista ja mausta sillä aikaa kalkkunan fileepihvit.

Yksi annos sisältää 374 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":110,"alcohol":0,"protein":170,"carbohydrates":94},"weight":{"fat":11.88,"alcohol":0,"protein":41.3,"carbohydrates":22.87,"saturated_fat":2.05,"sugar":5.06,"fibre":5.93,"salt":3.93},"percent_raw":{"fat":0.29414608491198396,"alcohol":0,"protein":0.45426144586182116,"carbohydrates":0.25159246922619477},"percent":{"fat":29,"alcohol":0,"protein":45,"carbohydrates":25},"total":{"kcal":375,"weight":93.02000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":374.2},"item_type":"recipe","recipe_id":1027373,"servings":2}}

 
Sulje