Ota kalkkunan paistijauheliha 15-20 minuutiksi huoneenlämpöön. Sillä välin voit valmistella lisäkekasviksia ja salaattia.
Silppua iso salottisipuli tai tavallinen sipuli hienoksi, nosta kulhoon ja sekoita joukkoon rypsiöljy. Pehmitä mikrossa tai pannussa muutama minuutti. Purista lämpimän sipulin joukkoon 1 valkosipulin kynsi ja sekoita. Kaada isompaan kulhoon. Huuhdo rukola ja leikkaa se pieniksi pätkiksi.
Sekoita käsin hyvin keskenään jauheliha, hienonnettu sipuli, pätkitty rukola, suola ja chili, maun mukaan (esim. Santa Maria Chiliexplosion myllystä). Jaa neljään osaan, pyörittele ja painele tasakokoiksi litteiksi pihveiksi. Paista hitaasti pullomargariinissa isolla pinnoitetulla pannulla 5-6 minuuttia/puoli. Tarkista kypsyys.
Nauti lisäkkeeksi esim. purjo-perunaa tai kukkakaalimuusia, höyrytettyjä porkkanapennejä tai muita kasviksia ja salaattia.