Kuullota öljyssä silputtu purjo (halkaise pitkittäin ja huuhdo hyvin ennen leikkamista).
Raasta omenat karkeaksi.
Paista huoneenlämpöinen kalkkunan jauheliha öljyssä, lisää joukkoon purjo- ja valkosipulisilppu. Kuullota hetken aikaa ja lisää paseerattu tomaatti. Lisää omenaraaste ja mausteet ja vähän vettä. Anna hautua sillä aikaa kun kypsennät pastan. Tarkista maku.
Keitä täysjyväfusilli tai muu pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta.
Voitele vuoka jaa kaada pohjalle puolet kypsästä pastasta, kauho päälle puolet kastikkeesta, levitä päälle loput pastat ja ripotte pastan päälle vajaa puolet juustoraasteesta. Levitä loput kastikkeesta ja ripottele juustoraaste pinnalle. Kuorruta 225 asteessa uunin keskimmäisellä tasolla n. 20 min. Anna tekeytyä hetki ennen ruokailua.