Lisäksi rakuunaa maun mukaan.
Ota lintufileet puoli tuntia ennen paistamista huoneenlämpöön. Laita riisiä kiehumaan väljään veteen ja laita keitinveteen ripaus suolaa (esim. jasmiini- tai basmatiriisi ovat hyviä). Anna kiehua välillä sekoitellen noin vartti. Anna hautua kannen alla.
Paista fileet isolla pannulla rasvassa (muutama minuutti per puoli riittää). Lisää pannulle varovasti ruokakerma, pippuri, worcestershire-kastike, soijakastike, inkivääri ja maun mukaan muita mausteita ja rakuunaa. Älä hukuta lintuja ruokakermaan, vaan kaada ruokakerma fileiden ympärille. Älä laita kaikkia mausteita kerralla vaan tarkasta vähitellen maku mieleiseksesi.
Halutessasi voit suurustaa kastikkeen esim. Maizena-suurusteella, mutta suurustaminen ei ole tarpeen. Anna muhia hetkinen ennen tarjoilua.