Ladataan... Ladataan...

Kananmaksapatee

Valmistusaineet 4:lle
300 g Broilerinmaksaa
0.5 rkl voita (paistamiseen)
0.5 dl portviiniä
50 g Voita
0.5 dl kermaa
250 g Patonkia
50 g Kuivattuja omenaviipaleita
Ohjeet

Paista maksoja voissa pannulla noin kahdeksan minuutin ajan. Kaada portviini pannulle paistamisen loppupuolella. Viinin alkoholi saa kiehua pois.
Anna maksojen jäähtyä hiukan ja jauha ne sitten voin ja kerman kanssa monitoimikoneessa hienoksi massaksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoa pateeta paahdetun leivän tai patonkiviipaleen päällä. Koristele rapeaksi kuivatuilla omenaviipaleilla.

Yksi annos sisältää 442 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":179,"alcohol":8,"protein":79,"carbohydrates":176},"weight":{"fat":19.99,"alcohol":1.13,"protein":19.87,"carbohydrates":44.23,"saturated_fat":11.68,"sugar":0.61,"fibre":2.73,"salt":1.05},"percent_raw":{"fat":0.4049688208574342,"alcohol":0.01773010105448397,"protein":0.1789569366915278,"carbohydrates":0.39834414139655405},"percent":{"fat":40,"alcohol":2,"protein":18,"carbohydrates":40},"total":{"kcal":441,"weight":101.29,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":189.28},"item_type":"recipe","recipe_id":811,"servings":4}}

 
Sulje