Nosta kananpojan minuuttipihvit 20-30 minuutiksi huoneenlämpöön ennen paistamista.
Kuori parsat perunankuorimaveitsellä nupusta kiinni pitäen. Leikkaa tai napsauta sormin kova kantaosa parsoista pois. Laita parsat kypsymään suolalla maustettuun kiehuvaan veteen. Laske keittoaika siitä, kun vesi alkaa kiehua uudelleen. Valkoiset parsat tarvitsevat 8-12 min. riippuen parsojen paksuudesta ja varastointiajan pituudesta. Vihreille parsoille riittää 6-8 min.
Leikkaa kesäkurpitsa pitkittäin halki ja edelleen viipaleiksi. Vokkaa kesäkurpitsat öljytilkassa ja mausta ne suola- ja pippuriripauksella.
Paista pihvit juuri ennen ruokailua, minuutti kummaltakin puolelta kuumalla pannulla. Mausta pippurilla (pihvit on valmiiksi kevyesti suolattu). Lisää myös tomaattiviipaleet hetkeksi pannulle.
Jaa ruoat kahdelle lautaselle ja ripottele niiden päälle parmesaaniraaste. Nosta tomaattiviipaleet pihvien päälle. Sitruunan lohko antaa väriä annokselle ja sitruunamehu maustaa parsat herkullisesti. Koristele persiljalla tai basilikalla.