Ladataan... Ladataan...

Kanapasta

Valmistusaineet 4:lle
300 g Makaroni, pasta
1 kpl paprika
200 g vihreitä papuja
2 kynsi valkosipulinkynsiä
250 g broilerisuikaleita
2 rkl tomaattipyreetä
400 g Tomaattimurska
1 rkl soijakastiketta
1 rkl sitruunamehua
0.25 tl suolaa
0.25 tl (rouhittu) mustapippurirouhetta
1 dl tuoretta basilikaa
4 viipale vaaleaa tuoretta leipää
4 tl margariinia (60 % rasvaa)
8 lehti Lehtisalaatti ruukkusalaatti
Ohjeet

Kypsennä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Paloittele paprika ja pavut, hienonna valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy pannulla ja ruskista siinä broilerisuikaleet. Lisää kasvikset, valkosipulinkynnet, tomaattipyree ja -murska. Kypsennä miedolla lämmöllä 5 minuuttia. Mausta ruoka soijalla, sitruunamehulla, suolalla, pippurilla ja tuoreella basilikasilpulla. Lisää kastike kypsän pasta joukkoon, kuumenna ja tarjoa tuoreen leivän ja vihreän lehtisalaatin kanssa.

Yksi annos sisältää 481 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":67,"alcohol":0,"protein":110,"carbohydrates":304},"weight":{"fat":7.23,"alcohol":0,"protein":26.85,"carbohydrates":74.22,"saturated_fat":1.23,"sugar":10.65,"fibre":7.69,"salt":1.14},"percent_raw":{"fat":0.13861990966273477,"alcohol":0,"protein":0.22886706401425033,"carbohydrates":0.6325130263230148},"percent":{"fat":14,"alcohol":0,"protein":23,"carbohydrates":63},"total":{"kcal":480,"weight":129.01,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":395.31},"item_type":"recipe","recipe_id":264816,"servings":4}}

 
Sulje