Sulata rasva ja lämmitä maito tai vesi. Liuota hiiva haaleaan nesteeseen. Lisää suola, hunaja ja kaneli. Lisää soija- ja grahamjauhot, mutta jätä osa grahamjauhoista leipomista varten. Sekoita taikina tasaiseksi ja kimmoisaksi puuhaarukalla. Anna kohota peitettynä lämpimässä paikassa noin 30 minuuttia.
Kumoa taikina jauhotetulle alustalle ja vaivaa hyvin. Jaa taikina neljään osaan ja leivo ne tangoiksi. Jaa jokainen tanko seitsemään osaan ja leivo niistä pyöreitä pullia. Anna kohota leivinpaperin päällä pellillä noin 30 minuuttia.
Paista pullia uunissa 225 - 250 asteen lämmössä noin 10 minuuttia. Anna niiden jäähtyä ja halkaise ne sitten haarukalla. Paahda korppuja 250 asteen uuninlämmössä noin 5 minuuttia, kunnes ne ovat vaaleanruskeita. Kuivata niitä sen jälkeen vielä 1-2 tuntia 100 asteessa uuninluukku raollaan.