Ladataan... Ladataan...

Kantarelli-kukkakaalikeitto

Valmistusaineet 4:lle
500 g Kantarelli
3 tl Oliiviöljy
1 tl Ruokasuola
0.5 tl Mustapippuri
1 kpl Kukkakaali
1 kpl Sipuli
3 tl Oliiviöljy
8 dl Vesi
2 kpl Kasvisliemikuutio
1 g Tabasco
2 dl Eila ruokakerma 10 %
0.25 tl Ruokasuola
PINNALLE:
2 rkl (silputtu) Persilja, tuore
Ohjeet

Puhdista ja pilko sienet. Haihduta niistä enin neste kuivalla kuumalla pannulla.

Lisää öljy ja paista sienet rapeiksi. Mausta. Siirrä puolet sienistä sivuun.

Paloittele kukkakaali, kuori ja hienonna sipuli. Kuullota öljyssä kattilan pohjalla noin 5 minuuttia.

Lisää vesi, kasvisliemikuutiot ja tippa tabascoa. Keitä noin 10 minuuttia, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Lisää puolet sienistä ja soseuta keitto.

Lisää ruokakerma ja suola, kuumenna nopeasti.

Hienonna pinnalle persiljaa ja nosta loput sienistä päälle.

Yksi annos sisältää 199 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":134,"alcohol":0,"protein":29,"carbohydrates":36},"weight":{"fat":13.63,"alcohol":0,"protein":6.56,"carbohydrates":8.21,"saturated_fat":4.57,"sugar":5.57,"fibre":6.29,"salt":4.59},"percent_raw":{"fat":0.6750276611480147,"alcohol":0,"protein":0.1442904426174466,"carbohydrates":0.18068189623453865},"percent":{"fat":68,"alcohol":0,"protein":14,"carbohydrates":18},"total":{"kcal":198,"weight":49.42,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":554.48},"item_type":"recipe","recipe_id":1024816,"servings":4}}

 
Sulje