Ladataan... Ladataan...

Kardemummalla maustettu hedelmäsalaatti

Valmistusaineet 4:lle
100 g Kiiviä, 2 kpl
200 g Tummia viinirypäleitä
1 kpl karambola
1 tlk ananas
0.5 kpl (keskik.) sitruunan mehu
0.5 tl kardemummaa, rouhittuna
Ohjeet

(makeutusjauhetta)

Kuori ja kuutioi hedelmät. Poista rypäleistä kivet. Sekoita hedelmäpalat salaatiksi, mausta sitruunamehulla, ananastölkin liemellä ja kerdemummalaa. Tarvittaessa saat lisämakeutta makeutusjauheesta.
Anna salaatin jäähtyä viileässä ennen tarjoilua.

Yksi annos sisältää 113 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":9,"alcohol":0,"protein":4,"carbohydrates":100},"weight":{"fat":1.03,"alcohol":0,"protein":1.1,"carbohydrates":25.21,"saturated_fat":0.53,"sugar":53.56,"fibre":3.69,"salt":0},"percent_raw":{"fat":0.08120322906992354,"alcohol":0,"protein":0.03849215487050653,"carbohydrates":0.88030461605957},"percent":{"fat":8,"alcohol":0,"protein":4,"carbohydrates":88},"total":{"kcal":114,"weight":85.12,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":212.78},"item_type":"recipe","recipe_id":496,"servings":4}}

 
Sulje