Ladataan... Ladataan...

Karitsan paistisuikale-aprikoosipata

Valmistusaineet 4:lle
400 g Parhaat valkosipuli-yrttimarinoitu karitsan paahtopaisti
1 tl Rypsiöljy
70 g Sipuli
1 kynsi Valkosipuli
1 tl (raastettu) Inkivääri, raastettu
2 dl Vesi
100 g Aprikoosi, kuivattu
150 g Lehtiselleri, selleri, varsiselleri
1 rkl (silputtu) Persilja, tuore
0.2 tl Cayennepippuri
Ohjeet

Paista karitsan paistisuikaleita hetki öljyssä. Lisää joukkoon sipuli, puserrettu valkosipuli ja silputtu tuore inkivääri tai inkivääritahna. Anna porista hetken aikaa välillä sekoittaen. Lisää kokonaiset aprikoosit ja vesi. Anna hautua muutama minuutti. Paloittele hyvin huuhdotut varsisellerin varret ja kypsennä niitä mikrossa 2 minuuttia. Sekoita ne pataan. Mausta cayennepippuriripauksella ja/tai mustapippurilla. Anna padan hautua vielä muutama minuuti. Tarkista maku. Kun menettelet näin, varsisellerit maistuvat miedoilta, eivätkä ne mausta liikaa pataruokaa.

Vinkki

Nauti ruoka esim. keittyjen perunoiden ja kasvisten kuten ruusu- tai parsakaalin kera.

Yksi annos sisältää 184 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":42,"alcohol":0,"protein":82,"carbohydrates":60},"weight":{"fat":4.56,"alcohol":0,"protein":20.04,"carbohydrates":14.65,"saturated_fat":1.43,"sugar":14.39,"fibre":4.79,"salt":1.41},"percent_raw":{"fat":0.2283870326192223,"alcohol":0,"protein":0.4457634301883408,"carbohydrates":0.32584953719243703},"percent":{"fat":23,"alcohol":0,"protein":45,"carbohydrates":33},"total":{"kcal":183,"weight":61.269999999999996,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":233.09},"item_type":"recipe","recipe_id":1027406,"servings":4}}

 
Sulje