Ladataan... Ladataan...

Karjalanpaistia ja perunoita

Valmistusaineet 4:lle
500 g Vähärasvaista porsaanpaistia
500 g Naudanlapaa
2 kpl porkkanaa
2 kpl sipulia lohkoina
0.5 tl suolaa
Lisäksi
8 kpl (keskik.) perunaa
Ohjeet

Lisäksi tarvitset vettä ja noin 10 maustepippuria.

Leikkaa lihat tasakokosiksi annospaloiksi. Lohko porkkanat ja sipulit.
Nosta lihat uunivuokaan kerroksittain kasvisten ja mausteitten kera. Kaada vettä lihojen päälle niin että ne peittyvät. Kypsennä 180-asteisessa uunissa noin 2-3 tuntia kunnes lihat ovat aivan kypsiä. Sekoita lihoja välillä ja lisää nestettä (vettä) tarvittaessa. Lihojen pitää olla liemen peitossa koko ajan. Tarkista myös suolan määrä ja lisää sitä tarvittaessa.

Vinkki

Tarjoa perunoiden ja raikkaan salaatin kera.

Yksi annos sisältää 490 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":135,"alcohol":0,"protein":257,"carbohydrates":98},"weight":{"fat":14.74,"alcohol":0,"protein":63.34,"carbohydrates":24.16,"saturated_fat":6,"sugar":3.8,"fibre":2.64,"salt":2.45},"percent_raw":{"fat":0.2747842483138734,"alcohol":0,"protein":0.5249526019705149,"carbohydrates":0.20026314971561185},"percent":{"fat":27,"alcohol":0,"protein":52,"carbohydrates":20},"total":{"kcal":490,"weight":117.13,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":430.78},"item_type":"recipe","recipe_id":661,"servings":4}}

 
Sulje