Ladataan... Ladataan...

Kastelholman etanat

Valmistusaineet 4:lle
20 kpl kastelholman etanaa tai purkkietanoita
1 kpl salottisipulia
2 kynsi valkosipulin kynttä
2 dl kantarelleja tai ryöpättyjä korvasieniä
100 g Saunapalvikinkkua
2 dl lihalientä
1.5 dl punaviiniä
50 g Voita
0.5 dl persiljasilppua
Ohjeet

Lisäksi tarvitset voita kuullottamiseen.

Silppua sipulit ja pilko sienet. Suikaloi kinkku.
Kuullota voissa kasarissa.
Lisää lihaliemi ja punaviini. Keitä kokoon, kunnes nesteestä on jäljellä noin puolet.
Lisää voi, etanat ja persiljasilppu.
Nosta syville lautasille ja koristele tuoreilla yrteillä.
Tarjoa paahtoleipäviipaleiden kanssa, joista on leikattu reunat pois.

Yksi annos sisältää 216 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":116,"alcohol":25,"protein":61,"carbohydrates":14},"weight":{"fat":12.79,"alcohol":3.56,"protein":15.07,"carbohydrates":3.46,"saturated_fat":6.98,"sugar":0.39,"fibre":0.74,"salt":1.25},"percent_raw":{"fat":0.5375346790617556,"alcohol":0.11644045785728116,"protein":0.28143688781035314,"carbohydrates":0.06458797527061019},"percent":{"fat":54,"alcohol":12,"protein":28,"carbohydrates":6},"total":{"kcal":215,"weight":44.24,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":205.88},"item_type":"recipe","recipe_id":1176,"servings":4}}

 
Sulje