Lisäksi tarvitset 2 rkl silputtuja kapriksia ja vähän runsaammin tuoreita, silputtuja yrttejä, kuten rosmariinia, timjamia, salviaa tai persiljaa.
Punaviinin sijaan voit käyttää valkoviiniä, ruokakermaa, madeiraa, vermuttia tai konjakkia. Marjahyytelön sijaan voit käyttää minttuhyytelöä.
Valitse kaupasta mieleisesi valmiskastikepurkki tai pussiaines. Noudata pakkauksen ohjetta. Viimeistele kastike persoonalliseksi: lisää tilkka valko- tai punaviiniä, ruokakermaa, madeiraa, vermuttia tai vaikkapa konjakkia. Kiehauta alkoholin lisäyksen jälkeen, promillet haihtuvat, maku jää. Lisää pari ruokalusikallista silputtuja kapriksia ja vähän runsaammin tuoreita, silputtuja yrttejä, kuten rosmariinia, timjamia, salviaa tai persiljaa. Vielä lusikallinen minttu- tai marjahyytelöä, sekoitus ja kastike on valmis pöytään.