Ladataan... Ladataan...

Kasvis-naudanlihapata

Valmistusaineet 4:lle
400 g Naudan sisäfilee
3 tl Rypsiöljy
150 g Sipuli
150 g Porkkana
50 g Juuriselleri, selleri
125 g Lanttu
300 g Kukkakaali
150 g Kesäkurpitsa
1 tl Merisuola, vuorisuola
3 kpl Laakerinlehti
0.3 tl (rouhittu) Mustapippuri
0.5 tl Oregano, kuivattu
Ohjeet

Kuori ja paloittele juurekset ja sipuli. Leikkaa kukkakaali paloiksi ja nupuiksi ja kesäkurpitsa isohkoiksi paloiksi. Sekoita öljy huoneenlämpöisten lihakuutioiden/suikaleiden joukkoon ja ruskista kevyesti paistokasarissa tai padassa. Lisää joukkoon sipuli, porkkana, lanttu sekä selleri ja kuullota hetken aikaa. Mausta ja lisää vettä sen verran että raaka-aineet peittyvät. Kypsennä lihasta riippuen n. 30-40 minuuttia miedolla lämmöllä hauduttaen kannen alla. Sekoita kukkakaali ja kesäkurpitsapalat joukkoon ja anna kypsyä vielä kymmenisen minuuttia. Tarkista maku.

Vinkki

Tarjoa esim. ruisleivän kera.

Yksi annos sisältää 235 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":103,"alcohol":0,"protein":97,"carbohydrates":35},"weight":{"fat":11.16,"alcohol":0,"protein":23.83,"carbohydrates":8.64,"saturated_fat":3.68,"sugar":5.86,"fibre":4.76,"salt":1.62},"percent_raw":{"fat":0.43621816066162744,"alcohol":0,"protein":0.4137430633922566,"carbohydrates":0.15003877594611612},"percent":{"fat":44,"alcohol":0,"protein":41,"carbohydrates":15},"total":{"kcal":235,"weight":59.54999999999999,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":336.81},"item_type":"recipe","recipe_id":1023684,"servings":4}}

 
Sulje