Ladataan... Ladataan...

Kasvispannu

Valmistusaineet 4:lle
40 g lehtiselleriä
2 rkl oliiviöljyä
220 g perunaa
380 g kesäkurpitsaa
2 kpl (iso) vihreää paprikaa
4 dl kaalia
Ohjeet

Lisäksi tarvitset mausteita maun mukaan.

Tarvitset ruokaa varten melko suuren kasarin. Silppua selleri pieniksi paloiksi ja pehmitä sitä pienessä vesitilkassa kannen alla muutama minuutti. Lisää mausteet ja veden haihduttua öljy. Paistele jonkin aikaa ja lisää perunat lohkottuina. Sekoittele ja lisää kesäkurpitsa paloiteltuna. Vähennä lämpötilaa ja paistele jonkin aikaa sekoitellen ja kannen alla kypsentäen, niin että kesäkurpitsa vähän pehmenee. Lisää paprika ja anna jälleen kypsentyä jonkin aikaa sekoitellen. Jos tarpeen lisää n. 1/2 dl vettä. Lopuksi lisää kaali ja sekoittele. Anna kyspsyä kannen alla viitisen minuuttia. Laita lopuksi levy uudelleen täysille ja sekoittele, jotta mahdollinen kosteus haihtuu. Suolaa tai yrttisuolaa voi lisätä maun mukaan lopuksi.

Yksi annos sisältää 132 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":68,"alcohol":0,"protein":11,"carbohydrates":53},"weight":{"fat":7.55,"alcohol":0,"protein":2.78,"carbohydrates":13.39,"saturated_fat":1.04,"sugar":4.01,"fibre":3.61,"salt":0},"percent_raw":{"fat":0.5121675368984562,"alcohol":0,"protein":0.08391924751654069,"carbohydrates":0.4039132155850031},"percent":{"fat":51,"alcohol":0,"protein":8,"carbohydrates":40},"total":{"kcal":132,"weight":32.379999999999995,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":289.25},"item_type":"recipe","recipe_id":28604,"servings":4}}

 
Sulje