Kypsennä sipulia hetki mikrossa. Anna pakastevihannesten sulaa tai sulata ne mikrossa. Valuta mahdollinen vesi pois. Valmista pohjataikina. Ota jauhoista 1 rkl erikseen kaulimista varten. Nypi keskenään jääkaappikylmä margariini, rahka ja jauhot, joihin leivinjauhe on sekoitettu. Painele palloksi, nosta leivinpaperin tai Gourmanda ruoanlaittopaperin päälle ja kauli pyöreäksi levyksi irtopohjaiseen vuokaan (halkaisija 25 cm) ja reunoille(3-4 cm) sopivaksi. Painele levy muotoonsa paperin kanssa vuokaan ja nosta hetkeksi jääkaappiin. Vatkaa muna, maito ja kevytruokakerma keskenään, mausta suolalla ja pippurilla. Silppua härän kylmäsavufileeviipaleet. Voit lisätä niitä enemmänkin ja käyttää vaihtoehtoisesti esim. kevytmetwurstia (rasvaa 2,7 %). Ota vuoka jääkaapista. Ripottele pohjalle puolet raejuustosta ja puolet lihasta, sitten sipulit ja muut kasvikset. Ripottele väliin yrtit ja päällimmäiseksi loput lihapalat ja raejuusto. Kaada munamaito tasaisesti vuokaan. Kypsennä uunin toiseksi alimmalla tasolla 30-40 minuuttia ensin 225 asteessa 15-20 min ja sen jälkeen 200 asteessa. Anna jäähtyä hetki ennen leikkaamista.