Mittaa jauhot ja suola kulhoon. Lisää jääkaappikylmä margariini pieniksi paloiksi leikattuna. Murenna palat jauhoihin haarukalla, sormenpäillä tai monitoimikoneessa niin, että seoksesta tulee murumaista. Lisää vesi ja vaivaa seos nopeasti taikinaksi.
Valitse halkaisijaltaan 25 cm:n lasinen tai metallinen piirasvuoka. Paina puolet taikinasta sen pohjalle. Muovaa loppu taikina tangoksi ja paina tiiviisti reunan ympärille. Painele myös pohjan ja reunan liitos tiiviisti yhteen. Pistele pohja haarukalla. Nosta vuoka kulmään vähintään 30 minuutiksi tai pakastimeen 10 minuutiksi. Kuumenna sillä välin uuni 225 asteeseen. Kypsennä piiraskuorta uunin keskiosassa noin 10 minuuttia.
Huuhdo, perkaa ja hienonna tuoreet pinaatinlehdet karkeaksi silpuksi. Sulata pakastepinaatti ja puserra siitä pois kaikki vesi. Leikkaa tomaatit lohkoiksi. Kuori ja hienonna sipuli. Levitä kasvikset ja juusto esikypytetyn piiraskuoren päälle.
Sekoita kananmunat, maito, suola ja pippuri keskenään. Kaada munaseos kasvisten päälle. Kypsennä piirasta uunin alimmalla tasolla, kunnes munaseos on hyytynyt ja saanut kauniin värin eli noin 40 minuuttia.