Ladataan... Ladataan...

Kasvisragu ja täysjyväspagettia

Valmistusaineet 4:lle
250 g Kirsikkatomaatti
1 tl Oliiviöljy
0.5 tl Ruokasuola
0.25 tl Mustapippuri
1 kpl Sipuli
2 kynsi Valkosipuli
1 kpl Porkkana
150 g Parsakaali brokkoli
3 tl Oliiviöljy
1 pussi Rouhe
3 dl Vesi
1 kpl Kasvisliemikuutio
2 rkl Tomaattisose tomaattipyree
0.25 dl Punaviinietikka
0.25 tl Chilipippuri, jauhettu
0.5 tl Sokeri
0.5 tl Ruokasuola
0.5 tl Kaneli
3 rkl Basilika, tuore
LISÄKSI:
300 g Täysjyväspagetti
Ohjeet

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Puolita kirsikkatomaatit leivinpaperin päälle uunipellille. Pirskota päälle oliiviöljyä, mausta suolalla ja pippurilla. Paahda uunin ylätasolla noin 15 minuuttia.

Kuori ja hienonna sipulit. Viipaloi porkkana ohueksi. Leikkaa parsakaali kukinnoiksi.

Kuumenna puolet öljystä kasarissa. Paista kasviksia öljyssä muutaman minuutin ajan.

Lisää loput öljystä sekä quorn joukkoon ja jatka paistamista muutaman minuutin ajan.

Lisää loput ainekset (uunitomaatit mukaan lukien). Hauduta ilman kantta noin 15 minuuttia.

Hienonna lopussa joukkoon basilika.

Keitä spagetti kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta lävikössä ja sekoita kastikkeeseen.

Vinkki

Ripottele halutessasi pinnalle parmesaanilastuja.

Quorn-rouhe ei sisällä lihaa eikä soijaa. Se on valmistettu sieniproteiinista, jossa on rasvaa alla 3% sekä runsaasti proteiinia ja kuitua.

Yksi annos sisältää 428 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":78,"alcohol":0,"protein":101,"carbohydrates":249},"weight":{"fat":8.18,"alcohol":0,"protein":23.83,"carbohydrates":58.69,"saturated_fat":1.77,"sugar":9.25,"fibre":6.94,"salt":3.12},"percent_raw":{"fat":0.18240316419298494,"alcohol":0,"protein":0.2361125245158951,"carbohydrates":0.5814843112911199},"percent":{"fat":18,"alcohol":0,"protein":24,"carbohydrates":58},"total":{"kcal":429,"weight":111.77999999999999,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":381.8},"item_type":"recipe","recipe_id":1024894,"servings":4}}

 
Sulje