Ladataan... Ladataan...

Katkarapupasta

Valmistusaineet 4:lle
1 kpl sipulia
1 kpl keltaista paprikaa
2 kpl valkosipulia (tai 3 kpl)
4 dl Tomaattimurskaa (1 purkki)
1 pkt Creme bonjour light - valkosipulituorejuustoa
1 tl merisuolaa
1 tl (rouhittu) rouhittua mustapippuria
8 dl Kuorittuja katkarapuja
200 g tuorepastaa (1 pkt)
Ohjeet

tuoretta tai kuivattua kirveliä


Pilko sipuli ja paprika pieniksi kuutioiksi. Kuumenna paistinpannu ja lisää siihen hieman öljyä. Kuullota sipuli- ja paprikakuutioita muutaman minuutin ajan. Lisää vielä murskatut valkosipulin kynnet. Sekoita joukkoon tomaattimurska sekä tuorejuusto. Mausta. Anna kastikkeen hautua 10 minuuttia. Siirrä pannu pois liedeltä ja lisää lopuksi katkaravut. Keitä tuorepasta pakkauksen ohjeen mukaan. Koristele annos tuoreella kirvelillä.

Yksi annos sisältää 396 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":87,"alcohol":0,"protein":114,"carbohydrates":195},"weight":{"fat":9.49,"alcohol":0,"protein":27.97,"carbohydrates":47.58,"saturated_fat":4.31,"sugar":9.07,"fibre":5.26,"salt":1.96},"percent_raw":{"fat":0.22037345749671913,"alcohol":0,"protein":0.2886334396331849,"carbohydrates":0.490993102870096},"percent":{"fat":22,"alcohol":0,"protein":29,"carbohydrates":49},"total":{"kcal":396,"weight":105.63999999999999,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":378.56},"item_type":"recipe","recipe_id":140,"servings":4}}

 
Sulje