Ladataan... Ladataan...

Katkarapurisotto

Valmistusaineet 4:lle
1 kpl sipulia
1 l vettä
2 kpl kanaliemikuutioita
4.5 dl risottoriisiä
3 rkl sitruunamehua
0.5 dl juoksevaa margariinia
9 kpl (iso) Katkarapuja
1 tl kuivattua oreganoa tai 1/2 dl tuoretta oreganoa
Ohjeet

Kuullota hienonnettua sipulia kattilan pohjalla.
Lisää puolet vedestä, kuutiot ja riisi. Hauduta miedolla lämmöllä. Kun neste on imeytynyt lisää loppu vesi.
Kun riisi on kypsää, purista joukkoon sitruunamehu ja lisää margariini.
Sekoita risottoon sulatetut ja valutetut katkaravut ja mausteeksi oreganoa.

Vinkki

Uudenlaisen risoton teet lisäämällä edellisenä päivänä kypsennettyä paloiteltua broileria.

Yksi annos sisältää 485 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":110,"alcohol":0,"protein":61,"carbohydrates":314},"weight":{"fat":12.08,"alcohol":0,"protein":15.04,"carbohydrates":77.58,"saturated_fat":1.67,"sugar":1.07,"fibre":2.14,"salt":3.07},"percent_raw":{"fat":0.22685989803803305,"alcohol":0,"protein":0.12551934496401698,"carbohydrates":0.6476207569979501},"percent":{"fat":23,"alcohol":0,"protein":13,"carbohydrates":65},"total":{"kcal":484,"weight":112.64999999999998,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":433.5},"item_type":"recipe","recipe_id":321,"servings":4}}

 
Sulje