Lämmitä maito kädenlämpöiseksi. Mittaa kulhoon kaurahiutaleet, melkein kaikki jauhot, sokeri, suola, murennettu hiiva ja viipaloitu tai pieneksi paloiteltu kiinteä margariini. Lisää maito ja vaivaa taikina kimmoisaksi. Kohota taikinaa leivinliinan alla noin 30 minuuttia.
Alusta taikinaa kevyesti jauhotetulla työpöydällä. Jaa taikina kahtia ja muovaa palat tangoiksi. Jaa kumpikin tanko kuuteen palaan ja muovaa palat pyöreiksi pulliksi. Kaaviloi tai taputa ne käsin pyöreiksi, ohuiksi, halkaisijaltaan noin 12 cm:n leiviksi. Nostele leivät voidelluille tai leivinpaperilla päällystetyille pelleille. Pistele leivät haarukalla tai leipäpiikillä.
Kohota leipiä leivinliinan alla noin 30 minuuttia. Kuumenna sillä välin uuni 225 asteeseen. Kypsennä leipiä uunin keskiosassa noin 10 minuuttia. Jäähdytä leivät ritilällä leivinliinan alla.