Ladataan... Ladataan...

Keltainen hapankaali-broileripata

Valmistusaineet 4:lle
250 g Peruna, kuorineen
200 g Kukkakaali
0.5 tl Ruokasuola
1 tl Paprikajauhe
3 tl Rypsiöljy
300 g Broilerin paistileike, maustamaton
2 tl Rypsiöljy
400 g Hapankaali
400 g Hapankaali
1 tl Kumina
1 kpl Kanaliemikuutio
0.25 tl Mustapippuri
3 dl Vesi
1 prk Kevyt kermaviili 6 %
Ohjeet

Kuori ja kuutioi perunat ja leikkaa kukkakaali kukinnoiksi. Sekoita suola ja paprikajauhe kasviksiin. Paista perunaa ja kukkakaalia öljyssä padan pohjalla noin 5 minuutin ajan, kunnes ne saavat hieman väriä. Ruskista paloiteltut broilerinpalat erikseen paistinpannulla. Lisää pataan. Lisää myös hapankaali, (morttelissa murskattu) kumina, liemikuutio, pippuri sekä vesi. Anna kiehua noin 15 minuuttia kannen alla, kunnes perunat ovat pehmeitä. Ota pois liedeltä ja sekoita kermaviili joukkoon.

Vinkki

Tarjoa hyvän leivän kera.

Yksi annos sisältää 315 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":153,"alcohol":0,"protein":84,"carbohydrates":78},"weight":{"fat":16.48,"alcohol":0,"protein":20.29,"carbohydrates":18.95,"saturated_fat":4.76,"sugar":5.82,"fibre":4.25,"salt":3.2},"percent_raw":{"fat":0.4858947777156701,"alcohol":0,"protein":0.2658319507599933,"carbohydrates":0.24827327152433668},"percent":{"fat":49,"alcohol":0,"protein":27,"carbohydrates":25},"total":{"kcal":315,"weight":73.75,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":522.81},"item_type":"recipe","recipe_id":1025112,"servings":4}}

 
Sulje