Ladataan... Ladataan...

Keltainen kaalisalaatti

Valmistusaineet 4:lle
200 g Valkokaalia
0.5 kpl (keskik.) purjosipulia
1 kpl appelsiinia
1 kpl porkkanaa
Ohjeet

Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi. Halkaise, huuhdo ja hienonna purjo. Kuori ja paloittele appelsiini ja porkkana. Sekoita salaatin ainekset keskenään.

Yksi annos sisältää 44 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":3,"alcohol":0,"protein":6,"carbohydrates":35},"weight":{"fat":0.28,"alcohol":0,"protein":1.43,"carbohydrates":7.74,"saturated_fat":0,"sugar":7.76,"fibre":3,"salt":0},"percent_raw":{"fat":0.06320224719101124,"alcohol":0,"protein":0.14632277834525026,"carbohydrates":0.7904749744637385},"percent":{"fat":6,"alcohol":0,"protein":15,"carbohydrates":79},"total":{"kcal":44,"weight":20.21,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":138.75},"item_type":"recipe","recipe_id":2142,"servings":4}}

 
Sulje