Ladataan... Ladataan...

Keltainen kuskus

Valmistusaineet 4:lle
1 rkl oliiviöljyä
2 kpl salottisipulia
1 kynsi valkosipulinkynttä
4 dl kanalientä
1 tl kurkumaa
2.5 dl kuskusia
0.3 dl korintteja tai rusinoita
2 rkl (silputtu) persiljaa silputtuna
1 tl tuoretta timjamia silputtuna
0.25 tl (jauhettu) valkopippuria
Ohjeet

Kuori ja silppua sipulit ja valkosipulinkynsi pieniksi. Kuullota silputut sipulit öljyssä pannulla. Lisää kurkuma ja hetken kuluttua kanaliemi. Kiehauta ja lisää sekoittaen kuskus.
Nosta pannu levyltä ja peitä kannella pariksi minuutiksi. Lisää loput aineista ja mausta. Lisää halutessasi ruokalusikallinen voita tai öljyä ja lisää loput aineista. Sekoita irtonaiseksi haarukan avulla hiljalleen kuumentaen. Tarjoa lisäkkeenä esimerkiksi kana- tai liharuokien kanssa.

Yksi annos sisältää 229 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":44,"alcohol":0,"protein":24,"carbohydrates":161},"weight":{"fat":4.85,"alcohol":0,"protein":5.94,"carbohydrates":39.75,"saturated_fat":1.04,"sugar":3.39,"fibre":2.96,"salt":1.56},"percent_raw":{"fat":0.19265098615093013,"alcohol":0,"protein":0.10498861287919714,"carbohydrates":0.7023604009698728},"percent":{"fat":19,"alcohol":0,"protein":10,"carbohydrates":70},"total":{"kcal":229,"weight":59.49,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":175.48},"item_type":"recipe","recipe_id":1493,"servings":4}}

 
Sulje