Ladataan... Ladataan...

Keltainen linssi dal

Valmistusaineet 6:lle
4 dl Punainen linssi
8 dl Vesi
50 g Sipuli
160 g Tomaatti
1 rkl (raastettu) Inkivääri, tuore
0.3 tl Kurkuma
1 tl Korianteri, lehti, kuivattu
0.5 tl Chilijauhe
0.5 tl Ruokasuola
3 kynsi Valkosipuli
3 rkl Korianteri
3 tl Rypsiöljy
Ohjeet

Lisää silputtu sipuli, kuutioitu tomaatti, 2 tl öljystä ja mausteet kiehuvaan veteen. Huuhdo linssit siivilässä ja lisää ne kattilaan. Sekoita ja anna kiehua hiljalleen kannen alla 15-20 minuuttia.

Leikkaa kuoritut valkosipulit viipaleiksi tai suikaleiksi ja pehmitä niitä hetken aikaa 1 tl öljyssä pannussa, mutta älä polta. Kaada kypsän dalin pinnalle ja lisää myös silputtua persiljaa tai korianteria.

Yksi annos sisältää 208 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":29,"alcohol":0,"protein":57,"carbohydrates":122},"weight":{"fat":2.94,"alcohol":0,"protein":13.3,"carbohydrates":28.23,"saturated_fat":0.4,"sugar":2.71,"fibre":7.6,"salt":0.58},"percent_raw":{"fat":0.1373629148768521,"alcohol":0,"protein":0.27626899881589284,"carbohydrates":0.5863680863072552},"percent":{"fat":14,"alcohol":0,"protein":28,"carbohydrates":59},"total":{"kcal":208,"weight":55.76,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":228.68},"item_type":"recipe","recipe_id":1024566,"servings":6}}

 
Sulje