Ladataan... Ladataan...

Keltainen ratatouille munan ja ruisleivän kera

Valmistusaineet 1:lle
200 g Välimeren ratatouille
0.5 rkl Margariini paistamiseen, eläin- ja kasvirasvaa
1 kpl Kananmuna kuorineen punnittu
0.5 tl Ruokasuola
0.3 tl (rouhittu) Mustapippuri
Lisukkeet
25 g Ruissydän
Ohjeet

Mittaa pullomargariini pieneen pinnoitettuun pannuun ja lisää pakastevihannekset kuumalle pannulle. Kypsennä käännellen 2-3 minuuttia ja tee keskelle aukko munalle. Lisää muna ja anna hyytyä pari minuuttia tai haluttuun kypsyyteen. Mausta ja nosta varovasti lautaselle. Nauti ruisleivän päällä.

Yksi annos sisältää 365 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":215,"alcohol":0,"protein":47,"carbohydrates":103},"weight":{"fat":22.33,"alcohol":0,"protein":11.02,"carbohydrates":24.12,"saturated_fat":4.71,"sugar":0.5,"fibre":6.99,"salt":4.43},"percent_raw":{"fat":0.5884512530170918,"alcohol":0,"protein":0.12907195791513648,"carbohydrates":0.2824767890677717},"percent":{"fat":59,"alcohol":0,"protein":13,"carbohydrates":28},"total":{"kcal":366,"weight":74.1,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":291.03},"item_type":"recipe","recipe_id":1024043,"servings":1}}

 
Sulje