Ladataan... Ladataan...

Kermaviili-valkosipulisilakat

Valmistusaineet 4:lle
300 g Silakkafilee
1.5 rkl Väkiviinaetikka
0.5 dl Vesi
1.5 rkl Ruokasuola
KASTIKE:
2 dl Kermaviili, rasvaa 10-12 %
1 tl Sinappi
4 kynsi Valkosipuli
1 dl Ruohosipuli
0.5 tl Ruokasuola
0.3 tl (rouhittu) Mustapippuri
0.3 tl Tabasco
Ohjeet

Esivalmista silakat: Sekoita väkiviinaetikka, vesi ja suola. Liota silakkafileitä etikkavedessä vähintään 4 tuntia tai yön yli.

Kermaviili-valkosipulikastike: Sekoita kaikki aineet keskenään ja sekoita kastike huolellisesti valutettujen silakoiden joukkoon.

Yksi annos sisältää 184 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":117,"alcohol":0,"protein":56,"carbohydrates":11},"weight":{"fat":12.81,"alcohol":0,"protein":13.76,"carbohydrates":2.61,"saturated_fat":5.7,"sugar":1.9,"fibre":0.2,"salt":8.41},"percent_raw":{"fat":0.6376964263117388,"alcohol":0,"protein":0.3045160505147104,"carbohydrates":0.05778752317355079},"percent":{"fat":64,"alcohol":0,"protein":30,"carbohydrates":6},"total":{"kcal":183,"weight":45.39,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":159.35},"item_type":"recipe","recipe_id":1023369,"servings":4}}

 
Sulje